Hvorfor har jeg lyst til andre end min kæreste?

Det er ikke fordi jeg ikke elsker min kæreste, for det gør jeg. Men der er bare nogle ting, som han ikke kan gøre for mig, uanset hvor meget han ønsker det. Og derfor finder jeg mig selv i at ville have en anden.

Det er normalt at føle sig tiltrukket af andre mennesker, selv når man er i et forhold. Men hvis du konstant tænker på at være sammen med en anden, kan det være et tegn på, at du er ulykkelig i dit nuværende forhold. Der er mange grunde til, at du måske har det sådan. Måske får du ikke nok opmærksomhed fra din partner. Eller du kan føle, at dine behov ikke bliver opfyldt. Hvis du konstant tænker på at være sammen med en anden, er det vigtigt at tale med din partner om, hvad der foregår. Ellers kan jeres forhold lide under det.

Det er muligt, at du bare ikke er kompatibel med din nuværende partner. Måske har I forskellige interesser eller mål. Eller måske har I ikke det samme niveau af tiltrækning. Hvis du ikke er kompatibel med din partner, er det vigtigt at tale om det. I kan måske arbejde på tingene sammen, men det er også muligt, at I bliver nødt til at afslutte forholdet. Uanset hvad er det vigtigt at kommunikere med din partner.

Hvis du er ulykkelig i dit nuværende forhold, er det vigtigt at finde ud af hvorfor. Når du kender årsagen, kan du begynde at arbejde på at løse problemet. Hvis du ikke er sikker på, hvad problemet er, skal du tale med din partner. De har måske en indsigt, som kan hjælpe dig med at finde ud af tingene. Hvis du stadig kæmper, kan du overveje at tale med en terapeut. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der foregår, og hvordan du kan løse det.

Jeg tror, at grunden til, at jeg vil have en anden end min kæreste, er, fordi jeg føler, at jeg ikke er følelsesmæssigt forbundet med ham. Jeg føler, at han ikke forstår mig, og at han altid har travlt med arbejde eller skole og ikke har tid til mig. Jeg ved, at han elsker mig, men jeg føler bare ikke, at jeg er en prioritet for ham. Og jeg tror, at det er derfor, jeg vil have en anden, fordi jeg føler, at jeg ikke er følelsesmæssigt forbundet med min kæreste.

Det er ikke fordi, jeg ikke elsker ham, for det gør jeg. Jeg føler bare, at jeg har brug for en, der kan forstå mig og være der for mig, når jeg har brug for dem. Jeg ved godt, at han har travlt, men jeg føler bare, at jeg har brug for mere opmærksomhed og mere følelsesmæssig forbindelse fra ham. Jeg tror, at det er derfor, jeg har tænkt på andre fyre, fordi jeg føler, at de kan give mig det, jeg har brug for følelsesmæssigt.

Jeg ved godt, at det ikke er rigtigt at ville have en anden end min kæreste, men jeg kan ikke gøre for, hvordan jeg har det. Jeg føler bare, at jeg ikke får det, jeg har brug for fra ham følelsesmæssigt, og det er derfor, jeg er tiltrukket af andre fyre. Jeg ved, at jeg skal tale med ham om det og prøve at finde ud af det, men jeg kan bare ikke gøre for, hvordan jeg har det lige nu.

Se her  Kan man blive syg af at spise muslinger man finder på stranden?

Jeg har været sammen med min nuværende kæreste i over et år nu, og tingene er gode mellem os bortset fra én ting: manglen på fysisk intimitet. Vi har aldrig rigtig haft sex (vi har prøvet, men det fungerer bare ikke for os), og vi gør heller ikke rigtig noget andet. Vi har talt om det, og vi er begge okay med det, men på det seneste har jeg følt, at jeg går glip af noget. Er det normalt at have lyst til en anden, når man er i et forhold?

Det er normalt at have lyst til fysisk intimitet i et forhold, selv om man ikke har sex. Det er muligt, at du bare ikke får nok fysisk berøring fra din nuværende kæreste. Prøv at tale med ham om det og se, om der er noget, han kan gøre for at få dig til at føle dig mere forbundet med ham. Det er også muligt, at du føler dig lidt træt af jeres forhold generelt. Hvis det er tilfældet, kan I måske prøve at lave nogle nye ting sammen for at sætte lidt mere krydderi på tingene.

Det er helt normalt at have lyst til fysisk intimitet, selv om du er i et forhold. Hvis du ikke får nok fra din nuværende partner, kan du prøve at tale med ham/hende om det eller gøre nogle nye ting sammen for at krydre forholdet.

Jeg er utilfreds med kommunikationen i mit forhold. Jeg føler, at min kæreste ikke rigtig lytter til mig eller forstår, hvad jeg siger. Jeg føler, at det altid er mig, der skal tage initiativ til samtaler, og jeg får bare ikke det, jeg har brug for fra ham. Jeg overvejer at se en anden.

Det er ikke fordi jeg ikke elsker min kæreste, det gør jeg. Men jeg får bare ikke det, jeg har brug for fra ham lige nu. Jeg har brug for en, der virkelig er villig til at lytte til mig og kommunikere med mig. Jeg er ikke sikker på, om min kæreste er i stand til det eller ej. Jeg overvejer at se en anden.

Jeg ved godt, at det ikke er nemt at kommunikere, men det er noget, jeg har brug for i et forhold. Jeg har brug for at føle, at min partner virkelig lytter til mig og prøver at forstå mig. Det føler jeg ikke sådan med min kæreste lige nu, så jeg overvejer at se en anden.

Det er normalt at fantasere om andre mennesker, selv når man er i et fast forhold. Men hvis du finder dig selv i konstant at tænke på en anden, kan det være et tegn på, at du er utilfreds med dit sexliv.

Der er et par mulige årsager til, at du kan være utilfreds med dit sexliv. Måske får du ikke nok sex, eller kvaliteten af sex er ikke god. Måske føler du dig ikke forbundet med din partner under sex, eller du nyder ikke den type sex, du har. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt at kommunikere med din partner om dine behov.

Se her  Hvorfor får man strækmærker?

Hvis du ikke er tryg ved at tale om sex med din partner, kan det være et tegn på, at du ikke er i det rigtige forhold. Et sundt forhold er bygget på kommunikation, tillid og gensidig respekt. Hvis du ikke føler, at du kan tale med din partner om dine behov, er det måske på tide at genoverveje forholdet.

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over et år nu, og jeg elsker ham højt og helligt. Han er en fantastisk person, og jeg ved, at han også elsker mig. Men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg ikke får det niveau af engagement, jeg ønsker fra ham.

Jeg ved, at han har travlt med arbejde og andre ting, men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg ikke er en prioritet for ham. Jeg vil gerne have, at han er mere involveret i mit liv og viser mere interesse for de ting, der er vigtige for mig. Jeg ved, at han holder af mig, men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg ikke får det engagement, jeg ønsker af ham.

Det er ikke fordi, jeg ikke forstår hans situation, men jeg kan bare ikke lade være med at føle, at jeg ikke får det, jeg har brug for fra ham. Jeg ved, at han elsker mig, men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg vil have en, der er mere engageret i mig og mit liv. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre, men jeg ved, at jeg er nødt til at finde ud af det snart.

Jeg er utilfreds med niveauet af tillid i mit forhold. Jeg føler ikke, at jeg kan stole på min kæreste med noget som helst. Jeg føler, at han altid skjuler noget for mig. Jeg føler ikke, at jeg kan stole på ham i noget som helst.

Jeg vil have en, som jeg kan stole på. Jeg vil have en, som er ærlig over for mig. Jeg vil have en, som jeg kan stole på. Jeg vil have en, som jeg kan betro mig til. Jeg vil have en, som jeg kan stole på med mit hjerte.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg har det sådan her. Jeg ved ikke, hvad der er skyld i denne mangel p tillid. Jeg ved bare, at jeg vil have en anden end min nuværende kæreste.

Jeg er utilfreds med det niveau af respekt, som min kæreste viser mig. Jeg føler, at han ikke ser mig som ligeværdig, og det kan jeg ikke lide at føle på den måde.

Jeg vil have en, der vil se mig som ligeværdig og behandle mig med den respekt, jeg fortjener. Jeg fortjener at være sammen med en, der værdsætter mig og ser mig som en ligeværdig partner.

Se her  Hvordan finder man en kæreste?

Det er vigtigt for mig at være sammen med en, der værdsætter min mening og behandler mig som en ligeværdig partner. Jeg fortjener at blive respekteret, og jeg vil ikke være sammen med en, der ikke ser mig som en ligeværdig partner.

Jeg er ikke tilfreds med det niveau af støtte, jeg får fra min kæreste. Jeg føler, at han ikke lytter til mig eller tager mig alvorligt. Jeg vil have en, der er der for mig, når jeg har brug for dem, og som forstår, hvad jeg går igennem.

Jeg føler, at min kæreste altid har travlt, og at han ikke har tid til mig. Jeg vil have en, der vil give sig tid til mig, og som vil lytte til mig, når jeg har brug for at tale.

Jeg er ikke tilfreds med den måde, som min kæreste behandler mig på. Jeg føler, at han ikke respekterer mig eller mine meninger. Jeg vil have en, der vil behandle mig med respekt, og som vil lytte til mig.

Jeg har været sammen med min nuværende kæreste i omkring et år nu. Vi er begge i starten af 20’erne. Jeg elsker ham, og jeg ved, at han elsker mig. Jeg har aldrig været lykkeligere med nogen anden. På det seneste har jeg dog fundet mig selv mere og mere utilfreds med det niveau af venskab, jeg har med ham. Jeg føler, at vi ikke er så tætte, som vi plejer at være, og at han ikke er så interesseret i at tale med mig om ting, der er vigtige for mig.

Jeg har tænkt over, hvorfor det kan være sådan, og jeg tror, at en del af det har at gøre med, at vi er i et langdistanceforhold. Vi ser kun hinanden ca. en gang om måneden, og når vi er sammen, er vi som regel fokuseret på ting som sex og at tilbringe tid med hinandens familier. Jeg ved godt, at det ikke er en dårlig ting, men jeg kan ikke lade være med at føle, at der mangler noget.

Den anden ting, som jeg tror er medvirkende til, at jeg har det sådan, er, at min bedste veninde for nylig har fået en ny kæreste. De taler og sms’er altid sammen og hænger ud sammen, og jeg kan ikke lade være med at føle mig lidt jaloux. Jeg ved godt, at jeg ikke burde være det, men jeg kan ikke lade være. Jeg ville bare ønske, at jeg havde nogen at tale med og tilbringe tid med mere regelmæssigt.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Jeg har ikke lyst til at slå op med min kæreste, for jeg elsker ham, og jeg ved, at vi har en masse gode ting kørende for os. Men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg går glip af noget ved ikke at have et mere aktivt socialt liv. Jeg er ikke sikker på, hvad løsningen er, men jeg håber, at jeg ved at skrive det her ud, i det mindste kan finde ud af, hvad jeg egentlig leder efter.